verze pro tisk

Doplněk stravy z krilu s omega 3 kyselinou

Lidský organismus potřebuje mít pravidelný a dostatečný přísun mnoha vitamínů a látek, jinak je člověk daleko více náchylný k různým onemocněním a chorobám. V jídle, které spořádáme, by měly být zastoupeny také nenasycené mastné kyseliny omega 3. Ty mají velký význam pro kardiovaskulární systém. Zlepšují například vlastnosti krve (červených krvinek), dále snižují riziko vzniku srdečních onemocnění, obnovují cévní endotel, snižují rozsahy ischemického poškození atd.

Doplněk stravy z krilu s omega 3 kyselinou

Kril je bohatým zdrojem omega 3 kyselin

Omega 3 kyseliny jsou bohatě zastoupeny v krilu. Kril je tvořen malými korýši. V současné době je kril průmyslově zpracováván a dodáván do potravinářství. Produkty z krilu jsou tak pro zdravou stravu ideálním doplňkem.

Doplněk stravy Norkrill

Omega 3 kyseliny jsou zastoupeny ve výrobcích Norkrill, které jsou ve formě tobolek určeny jako doplněk stravy. Při požívání jedné až dvou tobolek krilu denně se výrazně snižuje riziko chorob a onemocnění. Norkrill má příznivé účinky na srdce, cévy, mozek i pokožku a celkový imunitní systém člověka. Produkty Norkrill využívají krilu, který je loven v Antarktickém moři.

Omega 3 nenasycené kyseliny jsou obsaženy i v mnoha dalších produktech. Nicméně v souvislosti se změnou životního stylu je potřeba tyto kyseliny dodávat tělu ve zvýšené míře a právě tobolky Norkrill jsou tím pravým doplňkem stravy, který našemu tělu Omega 3 kyseliny zajistí.

foto: wikipedia.org

[Nahoru ↑]